10Minuta

10Minuta 1.6.0.0 XAP for Windows Phone

Free Health & Fitness app

Published by AppMachine B.V

Lajmi i fundit ne Portalin 10Minuta. Ofrojmë Lajmet e fundit ne Politik, Sport, VIP, Lifestyle, Horoskopi, Muzik Shqip, Radio dhe Humor Shqip. Lajme Shqip me Thashetheme nga Vipat Shqiptar, Kenge Shqiptare ne 2016 nga ... Read More > or Install Now >

10Minuta App / Specifications

Download App

Install

10.18 MB

WP Store

Tech Specs

 • • Version: 1.6.0.0
 • • Price: Free
 • • Content rating: None
 • • Requirements: Windows Phone 8.1, Windows Phone 8
 • • File name: 10minuta.xap

User Reviews

 • aggregateRating
 • • Rating average
 • 0 out of 5
 • • Rating users
 • 0

Download Count

 • • Total downloads
 • 0
 • • Current version downloads
 • 0
 • • Added: February 18, 2016
Share on Facebook   Share on Twitter   Share on Google+   Share on Gmail   Share on Reddit   Share on StumbleUpon   Share on LinkedIn   Share on Tumblr   Save to Pocket   Save to Instapaper   Share on Pinterest   Save to Evernote   Share on Telegram   Share on VK   Email this Page   View QR Code

10Minuta / Screenshots

10Minuta / Description

Lajmi i fundit ne Portalin 10Minuta. Ofrojmë Lajmet e fundit ne Politik, Sport, VIP, Lifestyle, Horoskopi, Muzik Shqip, Radio dhe Humor Shqip. Lajme Shqip me Thashetheme nga Vipat Shqiptar, Kenge Shqiptare ne 2016 nga Kosova, Shqiperia, Maqedonia si dhe Diaspora Shqiptare. Ofrojme gjithashtu informacione dhe keshilla mbi menyren e jeteses p.Sh. Keshilla per jeten e perditshme, Dhembe, Fytyre, Lekure, Flokeve etj.

Download 10Minuta XAP File

More Apps to Consider (Similar or Related)