Telegrafi

Telegrafi 2014.1116.1959.2011 AppXBundle for Windows Phone

Free News & Weather app

Published by BuilderSoft

Telegrafi.com është njëri nga protalet më të famshme në Kosovë dhe Shqipëri. Grupi BuilderSoft pasi që Telegrafi.com nuk ka zhvilluar ende pë këtë platform, kjo është arsyeja që ne e zhvilluam këtë ... Read More > or Install Now >

Telegrafi App / Specifications

Download App

Install

0.68 MB

WP Store

Tech Specs

 • • Version: 2014.1116.1959.2011
 • • Price: Free
 • • Content rating: None
 • • Requirements: Windows Phone 8.1
 • • File name: telegrafi.appxbundle

User Reviews

 • aggregateRating
 • • Rating average
 • 5 out of 5
 • • Rating users
 • 1

Download Count

 • • Total downloads
 • 0
 • • Current version downloads
 • 0
 • • Added: April 7, 2016
Share on Facebook   Share on Twitter   Share on Google+   Share on Gmail   Share on Reddit   Share on StumbleUpon   Share on LinkedIn   Share on Tumblr   Save to Pocket   Save to Instapaper   Share on Pinterest   Save to Evernote   Share on Telegram   Share on VK   Email this Page   View QR Code

Telegrafi / Screenshots

Telegrafi / Description

Telegrafi.com është njëri nga protalet më të famshme në Kosovë dhe Shqipëri. Grupi BuilderSoft pasi që Telegrafi.com nuk ka zhvilluar ende pë këtë platform, kjo është arsyeja që ne e zhvilluam këtë aplikacion. Informacionet nga Telegrafi janë pjesë edhe e Informohu.

Download Telegrafi AppXBundle File

More Apps to Consider (Similar or Related)